Når det er motorsport som gjelder

Er man en Formel 1 fanatiker eller rett og slett elsker å se Moto GP, hvorfor ikke ta en motorsport-ferie? Kanskje en eksklusiv guidet inngang til Montmeló Circuit høres spennende ut. Om deltagelse på den spanske Grand Prix Formel 1 eller Moto GP Italia er noe som appellerer les mer her.

Motorsport på nært hold

Finn ut hva som skjuler seg bak Circuit de Monaco og hvordan en Grand Prix organiseres. Oppdag de utrolige infrastrukturer og systemer som benyttes for at alt skal fungere som det gjør. Få tilgang til de mest private delene av hele kretsen og vandre rundt i fasiliteten. La guiden forklare hvordan alt fungerer på en briefing, i presserommet og i boksene.

En livsopplevelse

For de som elsker motorsport er det en fantastisk mulighet til å kunne nyte, ikke bare løpene, men også omgivelsene rundt begivenheten. Det kan være en perfekt ferie for hele familien. Kombiner spenningen ved trening og Formel 1 billøp med den gylne sanden på Costa Dorada og besøk Barcelona, ​​​​en av de viktigste kulturelle hovedstedene i verden. I Italia har man Gran Premio d’Italia som ligger i den vakre italienske regionen Toscana og ikke langt fra det historiske Firenze.