Skjønnhet som hobby

De fleste av oss bryr seg om hvordan vi ser ut når vi går ut av døren hjemme, men noen strekker seg litt lengre. Skjønnhet og mote har rett og slett blitt en hobby og denne hobbyen er faktisk sunnere enn du tror.

Makeup

Sminke er nødvendig krydder, for noen et utspekulert knep for å se bedre ut enn hva vi egentlig gjør? Spør en gruppe av kvinner hvorfor de bærer makeup, og du vil motta utallige svar. Noen vil si at makeup får dem til å føle seg mer trygg, andre vil si at de elsker å eksperimentere med utseende og farger som en måte å uttrykke seg selv på. Da er makeup rett og slett en hobby. Trenger du makeup-tips for sommeren? VG har laget en film for å gi deg den inspirasjonen og sikkerheten du trenger for å male himmelen rød i sommer.

Mote

Uansett hva du synes om mote, én ting er sikkert: Den gir deg personlighet. Selv om du ikke er en fan av bransjen, kan du ikke nekte for tiltrekningen og glamouren og hva den klarer å presentere til verden. Men hva er det med mote som får folk så lidenskapelige, så glade, og så fascinert? Enkelt sagt, den får mennesker til å føle seg bra. De fleste av oss jobber på daglig basis, og tilbringer mye tid til å være frustrerte eller stresset, men godfølelsen, den kan moten gjøre noe med. For mange er mote en kunstform, om det så er snakk om klær eller tilbehør.

Hår

Langt hår. Kort hår. Tørt eller fett hår, krøllete eller rett. Bruker du de riktige produktene? Kan sjampo være skadelig håret ditt? Skulle du børste håret mer eller mindre? Med mer enn 100.000 hårsekkene på hodet, er det fornuftig å lære noen hårpleieprodukter tips for å holde håret sunt og skinnende. Min Mote har her laget en guide for hvordan du tar best vare på håret ditt.

Og kanskje det kan bli mer enn en hobby…

Hvis det er en ting dagens markedsføring og kommunikasjon gir gode muligheter for, så er det å ta hobbyen sin et skritt videre. Det vil si at ting man har som en hobby kan bli noe mer enn bare det dersom man bare eksponerer seg selv litt. Tenk på hvor mange mennesker som i dag lever av å blogge. Tenk så at veldig mange flere mennesker ikke lever av det, men får likevel et tilskudd til inntekten sin av å være dyktige på å formidle hobbyen sin. Mange besøkende kan gi deg muligheten til å tjene noen kroner på reklameinntekter fra bloggen. Det behøver heller ikke å være selve skrivingen du sper på inntekten med, men å yte en tjeneste i form av for eksempel hudpleie, pedikyr eller manikyr. Det å gjøre dette hjemmefra er noe mange mennesker får litt ekstra inntekt av, og det er definitivt noe du kan tenke på dersom du føler deg sikker på egne evner innen skjønnhet. Dette er også en vei du aldri vet hvor vil føre deg, og før du vet ordet av det så har du kanskje en helt ny karriere gående foran deg.