Lag egne armbånd

Selv om det finnes mange ferdige smykker i butikkene, er det alltid morsomt å lage noe selv. Da får man et personlig og unikt produkt. Smykker er også fine gaver til jul og fødselsdager, og du kan tilpasse gaven til mottakeren, ved å bruke farger eller gjenstander mottakeren er spesielt glad i.

Gjør det personlig

Du finner perler og smykkesteiner hos nettbutikker og hobbybutikker, og du kan også bruke fjær og skjell som du har funnet selv. Dersom du vil gjøre armbåndet ekstra personlig, kan du bruke ting som betyr noe for den som skal bruke smykket. Et armbånd kan dekoreres med en miniramme og et personlig bilde. Ikke glem at mange menn også bruker armbånd. Du kan lage fine gaver til mennene i ditt liv. Hvis du vil ha inspirasjon til armbånd for menn, kan du besøke en nettbutikk som selger slike produkter. Noen nettbutikker, som Neckwear, har et rikt og mangfoldig utvalg. Armbånd til menn er gjerne litt røffere i stilen, og kan for eksempel dekoreres med knuter. Du finner inspirasjon til knuter på nett.

Knapper, sikkerhetsnåler og binder

Bruk også ting som vanligvis ikke forbindes med smykker. Knapper med hull kan tres på som perler, eller du kan lage hele armbåndet av sikkerhetsnåler eller binders. Armbånd og smykker kan også hekles. Er du tålmodig, kan du til og med hekle et armbånd av tynn metalltråd og dekorere det med perler og andre ting. Du finner også mange gratis oppskrifter på nettet. Og hvis ikke engelsk en hindring, kan du for eksempel besøke nettsiden AllCrafts for å finne gratis oppskrifter og inspirasjon.

Lek med farger

Bruk gjerne glade farger når du lager et armbånd. Du kan lage armbånd i mange farger som passer til alle antrekkene dine. Da trenger du aldri å lete for å finne et smykke som passer. Personlige og unike armbånd blir alltid lagt merke til.