Motetrender i 2016

Året startet med at vi skulle kle oss litt som hippier og nomader, med flagrende overdeler og sandaler, men så raskt sommeren kom så dukket det opp et morsomt uttrykk – Girlboss. Dette er en stil inspirert av herreklær. Les mer om årets motetrender her.

Bli helt sjef!

Da motehusene i Paris forrige høst viste oss hvordan moten kom til å bli våren 2016, var det en nomade-stil som ble vist frem på catwalken, gjerne med sandaler til med snøring i anklene. Overdelen skulle være mønstrete og flagrete. Sommerkjolene som ble vist var romantiske, gjerne blomstrete de også. Så har de samme motehusene igjen vist oss hvordan høsten kommer til å bli og her handler det om en ting, å bli helt sjef.

Frem med dressen

Til høsten er trenden å gå i dress, inspirert av business og finansmiljøet. For damene kan også gå i dress. Du husker kanskje Miranda fra Sex & The City, hun elsker nok høstens mote aller mest. Dressene kan være i alt fra vanlig lette tekstiler som lin, men også strammere skinn. Prikken over i’en er selvfølgelig tilbehør, i form av et stilfullt smykke eller silkeskjerf. Hvorfor ikke lage et skjerf selv? Dette er jo høsten hvor du skal være sjefen!